Welkom op mijn website.

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Gon. Ik ben 52 jaar en woon samen met Louis te Boxtel.

…ťn avond in de week studeerde ik via de open universiteit Italiaans. Ik was bezig na 5 jaar grammatica met de cursus conversatie. Enkele jaren geleden ben ik er echter mee gestopt, maar in ItaliŽ heb ik er nog veel profijt van.

In de lente en in de zomer trekken we er elk vrij weekend met onze camperbus op uit. In onze zomervakantie gaan we het liefste naar ItaliŽ. Hier vinden wij alles voor een fijne vakantie zoals mooi landschap, vriendelijke mensen, lekker eten (niet te vergeten de heerlijke ijsjes), warm weer, mooie zee+ stranden en veel camperplaatsen.

Deze website ben ik begonnen, omdat ik andere camperbezitters en/of liefhebbers van ItaliŽ mee wil laten genieten van onze vakantie ervaringen. Wie weet haal je er goede ideeŽn, tips of informatie uit. Door het lezen van reisverslagen van andere mensen plan ik onze vakanties naar ItaliŽ. Ik haal er bijvoorbeeld uit welke camperplaatsen men gebruikt heeft, welke mooie routes men heeft gereden  en welke dorpen en steden men heeft bezocht.

Al jaren hou ik tijdens onze vakanties een dagboek bij.
Je kunt alle reisverslagen  vinden onder de "knop" reisverslagen. 

Via het gastenboek verneem ik graag wat je van mijn website vindt, of misschien heb je nog tips.

Ik wens je veel leesplezier toe.